Nieuws

Besparen met de kokerdoos

Webwinkeliers letten vaak op de kleintjes. Daarom kopen ze verpakkingen, dozen en vulmateriaal bij CiRoPack voor de laagste prijs. En snelle levering behoort tot de service van onze groothandel in verpakkingsmaterialen.

Maar niet alleen voor de laagste prijs voor dozen en verpakkingsmaterialen komt men bij CiRoPack. Ook denken we mee in het verkoopproces van de webwinkelier. Waar zijn nog extra voordelen te behalen in werkwijze of kostenbesparing? Een van de producten die we met die gedachte hebben ontwikkeld is de kokerdoos. Hierin kunnen posters en grote fotoafdrukken veilig worden verstuurd.

Maar wat zijn nu de voordelen dan voor deze kokerdoos ten opzichte van de bekende ronder koker? Dat is eenvoudig: kostenbesparing! Een simpel rekenvoorbeeld laat zien dat de verzendkosten van een kokerdoos van CiRoPack maar liefst € 2,20 lager ligt dan wanneer hetzelfde product in een ronde koker wordt verstuurd. Dit heeft te maken met de vorm van onze kokerdoos. Door de vierhoeksvorm kan de kartonnen kokerdoos makkelijker worden gestapeld en verschuift deze niet. Echter, PostNL neemt geen ronde kokerdozen aan om te verzenden zodat u aangewezen bent op de veelal duurdere koeriersdiensten. De kokerdoos van CiRoPack met zijn vierhoeksvorm wordt echter wél door PostNL geaccepteerd zodat u als webwinkelier of retailer de lagere tarieven van PostNL betaalt voor uw zending.

U ziet, bij CiRoPack bespaart u niet alleen op de kosten van uw verpakkingen maar ook op verzendkosten! De kartonnen kokerdozen zijn reeds verkrijgbaar vanaf € 0,293 per stuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.