Nieuws

CiRoPack feliciteert Zusjes De Witte

Als groot sponsor van Lisanne en Laura De Witte is CiRoPack enorm trost op de zusjes. En niet alleen als sponsor, maar ook als dorpsgenoten. CiRoPack wil de Zusjes De Witte feliciteren met de fantastische prestatie van vorige week en wenst ze enorm veel succes in Augustus op het EK. We hopen dat ze dit fantastische seizoen een mooi vervolg kunnen geven in Berlijn.

Vorig weekend maakten de zusjes er namelijk een prachtig weekend van. Laura plaatste zich met een tijd van 52,16 (slechts 0,01 seconde boven haar persoonlijke record) op de 400 meter voor het EK atletiek in Berlijn komende augustus. Lisanne deed daar nog een schepje bovenop door het 20 jaar oude nationale record van Ester Goossens te breken: 50,96. Daarmee verbeterde ze ook haar persoonlijke record met bijna 0,8 seconde: een topprestatie.

Deze toppers verdienen het om extra in het zonnetje te worden gezet en als mede-Heilooërs kunnen we toch wel heel erg trots zijn dat we zulke topatleten uit ons dorp hebben. Ze blijven zich ontwikkelen en hun Road To Tokyo 2020 wordt alsmaar mooier, met als ultieme doel natuurlijk plaatsing voor de Olympische Spelen van Tokyo in 2020. We blijven ze aanmoedigen!

CiRoPack is al jaren sponsor van Lisanne en Laura De Witte. Zo rijden de zusjes allebei in een eigen Volkswagen Up van CiRoPack, zodat ze altijd mobiel zijn. De meiden zeiden daar eerder al het volgende over: “Het is super fijn om de gesponsorde auto te hebben. We reizen veel naar wedstrijden, trainingen, fysio en de sportarts. Dus het scheelt ons super veel tijd en we kunnen onszelf en CiRoPack tegelijkertijd goed promoten op de weg”, vertelde Laura de Witte enthousiast. Haar drie jaar oudere zus Lisanne is al even blij en heeft ook al heel wat kilometers gemaakt in de door CiRoPack gesponsorde Up! “Laura en ik trainen meestal niet tegelijk dus de auto staat eigenlijk nooit stil. We krijgen veel reacties van mensen die ons nu onderweg herkennen. Ze zwaaien, toeteren of we krijgen later een appje met: hey, ik zag je net rijden in je toffe auto!”.