Nieuws

CiRoPack finalist ‘Beste Onderneming van Noord Holland’

Voor het eerst in het 13-jarig bestaan van CiRoPack zijn wij genomineerd voor de verkiezing ‘Beste Onderneming van Noord Holland 2018’. Daar zijn we uitermate trots op, want de finale bereiken van zo’n prestigieuze verkiezing is dé erkenning voor jarenlang bouwen aan ons bedrijf.

Natuurlijk doen we dat niet alleen. Een team gemotiveerde medewerkers zorgt dagelijks voor de productie van dozen, verpakkingen en winkeldisplays, logistiek en verkoop. Dit alles op een zo duurzaam mogelijke wijze. De fabriek en kantoren van CiRoPack zijn zelfvoorzienend op gebied van elektriciteit, mede door een eigen zonnedak, elektrische auto’s en productiemachines.

Combineer bovenstaande met onze flexibiliteit, de complete productie in eigen beheer en uniek Interactief Voorraadbeheer en u zult begrijpen waarom steeds meer bedrijven voor CiRoPack kiezen.

https://www.youtube.com/watch?v=ZUNkiWHnGA4

Wat we gaan doen met het prijzengeld als we winnen? Een aantal lokale goede doelen en initiatieven steunen! Stemt u ook op CiRoPack als ‘Beste Onderneming van Noord Holland’?

Klik dan hier!