Nieuws

CiRoPack voldoet aan keurmerk NDI

NDI Keurmerk MVO

CiRoPack heeft wederom goed nieuws te melden op het gebied van duurzaam ondernemen. CiRoPack voldoet namelijk aan de normen voor het MVO Duurzaam Ondernemen keurmerk van het NDI. Het Nationaal Duurzaamheid Instituut is een kennisinstituut op het gebied van duurzaam, maatschappelijk verantwoord en circulair ondernemen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en CiRoPack, dat het een krachtige combinatie is, mag inmiddels niet meer onbekend zijn. Milieubewust bezig zijn is een vanzelfsprekendheid voor Rob en Ciska Van Der Wal. Dat betekent ook op een duurzame en zuinige manier met de leefomgeving omgaan én toepassen binnen de bedrijfsvoering. Er zijn hier al flinke stappen in gemaakt, met als recent voorbeeld natuurlijk het bedrijfsdak vol met zonnepanelen.

Als verpakkingsspecialist is CiRoPack een bedrijf dat continu bezig is om haar bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk in te richten. Van het verkleinen van onze CO2-footprint tot en met het sponseren van plaatselijke sporters met olympische ambities.

Daarnaast dragen Rob en Ciska van der Wal hun visie van verantwoord ondernemen, vol enthousiasme, uit aan collega-ondernemers. Zo zijn ze bijvoorbeeld nauw betrokken bij plaatselijke initiatieven voor een duurzaam Heiloo.