CiRoPack gaat voor duurzaam!

Update 16-04-17: Het doel is gehaald en het zonnedak zal gerealiseerd worden! Wij willen graag iedereen die geïnvesteerd heeft bedanken!

De afgelopen maand hebben wij bij CiRoPack een crowdfunding gehad voor de realisatie van ons zonnedak. We kunnen vol tevredenheid melden dat we het vereiste bedrag binnen hebben gehaald, en willen al onze investeerders enorm bedanken voor hun inzet. Op deze manier dragen wij met zijn allen bij aan een beter milieu.

CiRoPack en een duurzame toekomst

Om onze bedrijfsvoering nog verder te verduurzamen, gaan we de volgende stap zetten in maatschappelijk verantwoord ondernemen: de plaatsing van een zonnedak met maar liefst 368 zonnepanelen. Hiermee wordt jaarlijks ruim 90.000kW stroom opgewekt. Dit is genoeg om CiRoPack volledig energieneutraal te maken en zelfs 40.000kW terug te leveren aan het energienet.

Financiering via crowdfunding

Dit duurzame zonnedak project wordt gefinancierd door middel van crowdfunding via GreenFund Holland. Crowdfunding, in het Nederlands publieksfinanciering, is het financieren van projecten door een groep ondernemers en particulieren. Door vele kleine(re) investeringen middels crowdfunding samen te brengen worden grote projecten uitgevoerd.

Op de inbreng van het crowdfunding project van CiRoPack ontving men een rente van 2,2% per jaar. Dat is meer dan de rente op uw spaarrekening én u ondersteunt een lokaal duurzaam project. De complete zonnepanelen installatie op het dak van CiRoPack levert door de teruggave van 40.000kW aan het energienet een jaarlijkse inkomstenstroom van zo’n 10.000 euro op. Hiermee wordt 10 jaar lang de rente en aflossing betaald aan de deelnemers.

Hoe werkt het?

Voor meer informatie of direct deelnemen aan dit duurzame project kunt u terecht op de website van Green Fund Holland.

GreenFund Holland staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.