Toont alle 5 resultaten

Alle producten

Noppenfolie zakjes zijn plastic zakjes van bubbeltjesplastic. Deze zakjes zijn zeer geschikt om voorwerpen in te verpakken. Zo worden de producten beschermt tegen stoten, vallen en krassen. Noppenfolie is het beschermmateriaal bij uitstek voor wie veel producten verpakt en verzendt in kartonnen dozen. Tevens bestaat het materiaal voor 98% uit lucht. Dat houdt de portokosten laag.

Product voordelen

Door de schokabsorberende werking van de met lucht gevulde bolletjes, wordt uw product altijd goed beschermd. Tevens bestaat Op zoek naar de beste kwaliteit noppenfolie zakjes? CiRoPack BV levert deze zakjes van de hoogste kwaliteit. CiRoPack BV levert noppenfolie zakjes in verschillende formaten. Zo leveren wij op A4-formaat, A5 formaat en nog vele andere formaten. Heeft u andere verzendmaterialen nodig? Kijkt u dan eens rustig rond bij onze overige producten. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u de producten snel in huis heeft. U bestelt snel en eenvoudig online in onze webwinkel.

Duurzaam

Alle kartonnen verpakkingen die wij leveren zijn duurzaam. Zo zijn alle producten geproduceerd van gerecycled materiaal. Daardoor is de belasting voor het milieu minimaal. Dat is al 120 jaar gebruikelijk in de golfkarton-industrie. Alle restproducten die bij de productie van onze kartonnen verpakkingen komen kijken worden bij eveneens herbruikt. In Nederland wordt vandaag de dag al meer dan 90 % van al het oud-papier en karton ingezameld en opnieuw verwerkt! Mocht de klant een FSC-certificaat overlegd willen zien, dan kunnen wij die uiteraard leveren. Op deze manier beschermt u niet alleen uw producten, maar ook het milieu!