Toont alle 2 resultaten

Alle producten

Knijpmap 930 x 680 x 14 mm

 1,05 ( 1,27 incl. BTW)

Knijpmap 965 x 595 x 4 mm

 1,08 ( 1,31 incl. BTW)

U wilt graag uw producten verzenden in een knijpmap? Wij leveren knijpmappen in bijna alle denkbare maten, waar u uw producten veilig in kunt verzenden. Knijpmappen zijn bij uitstek geschikt voor het verzenden van vlakke of platte objecten. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, wij hebben voor elk probleem een passende oplossing. Is uw product breekbaar of fragiel? Kijk dan bij onze opvulmaterialen voor een passende bescherming van het product in knijpmap. Als u tape nodig heeft voor het dichtplakken van de knijpmappen, dan kunt u ook in onze webshop kijken. CiRoPack levert namelijk een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen.

Productvoordelen

Scherp geprijsde kartonnen dozen voor verpakken en verzenden. Van enkele stuks tot grote aantallen! CiRoPack BV levert dozen van de hoogste kwaliteit. Tevens zijn onze producten altijd scherp geprijsd. Naast een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen, zijn wij ook gespecialiseerd in alle soorten Point of Sale materiaal. Mocht u vragen hebben of een op maat gemaakte offerte aan willen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Duurzaam

Alle kartonnen verpakkingen die wij leveren zijn duurzaam. Zo zijn alle producten geproduceerd van gerecycled materiaal. Daardoor is de belasting voor het milieu minimaal. Dat is al 120 jaar gebruikelijk in de golfkarton-industrie. Alle restproducten die bij de productie van onze kartonnen verpakkingen komen kijken worden bij CiRoPack eveneens herbruikt. In Nederland wordt vandaag de dag al meer dan 90 % van al het oud-papier en karton ingezameld en opnieuw verwerkt! Mocht de klant een FSC-certificaat overlegd willen zien, dan kunnen wij die uiteraard leveren. Op deze manier beschermt u niet alleen uw producten, maar ook het milieu!