Resultaat 1–8 van de 10 resultaten wordt getoond

Anti-stapelhoedjes (1)

Pallets (2)

Spanbanden & Gespen (2)

Rekwikkelfolie (5)

Alle producten

35mm Gespen tbv Lashing

 2,02 ( 2,44 incl. BTW)

Gesp 25 mm

 1,24 ( 1,50 incl. BTW)

Inka Pallet 1000 x 1200 mm

 19,88 ( 24,05 incl. BTW)

Inka Pallet 800 x 600 mm

 10,43 ( 12,62 incl. BTW)

U wilt graag uw producten verpakken en verzenden op een pallet? Bij CiRoPack BV heeft u keuze uit een ruim assortiment. We leveren alle middelen om uw goederen goed en veilig te palletiseren. Wilt u uw producten op één van onze pallets verzenden, maar zoekt u nog een verpakking? Kijk dan bij onze palletdozen. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, wij hebben voor elk probleem een passende oplossing. Is uw product breekbaar of fragiel? Kijk dan bij onze opvulmaterialen voor een passende bescherming van het product in de verpakking.

Productvoordelen
Scherp geprijsde pallets. Van enkele stuks tot grote aantallen! CiRoPack BV levert deze pallets van de hoogste kwaliteit. Mocht u vragen hebben of een op maat gemaakte offerte aan willen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Duurzaam
Alle producten die wij leveren zijn duurzaam. Zo maken wij onze producten zoveel mogelijk uit gerecycled materiaal, zodat de belasting voor het milieu minimaal is. Alle restproducten die bij de productie van onze kartonnen verpakkingen komen kijken worden eveneens gerecycled. Op deze manier beschermt u niet alleen uw producten, maar ook het milieu!