Toont alle 24 resultaten

Filteren

Alle producten

Wilt u een papieren draagtas, maar wilt u hier niet te veel geld aan besteden? Dan is onze budget draagtas ideaal voor u. Deze tassen worden voorzien van ingeplakte papieren lussen. Deze goedkope papieren tassen worden gemaakt van wit of bruin kraft papier. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw papieren tas een ecologische uitstraling heeft, maar ook echt ecologisch is. Wilt u uw klant ook laten zien dat u ecologisch verantwoord bezig bent? Dan kunnen wij ons eco bodemlogo toevoegen aan de onderzijde van de tas. De papieren tassen met platte lus worden meestal gebruikt bij retailers. Wilt u de tassen vullen met zware producten? Geen probleem, wij kunnen de papieren tassen met platte lus in 2-laags papier produceren, zodat u gerust een zwaar boek of 2 flessen wijn kunt meegeven.

Materiaal
Deze draagtassen worden gemaakt van 70, 80, 90, 100 grs. wit of bruin (gerecycled) kraft papier. Door het kraft papier heeft deze tas een onbewerkte en ecologische uitstraling.

Uitvoering
De papieren lussen zijn standaard in dezelfde kleur als het materiaal. Heeft u liever de lussen in een kleur? Dan kunnen wij dit vanaf 5.000 stuks voor u verzorgen. Er zijn diverse standaard kleuren leverbaar.