Over ons

CiRoPack bv

CiRoPack produceert en levert een compleet assortiment verpakkingen, verpakkingsmaterialen en Point of Sale materiaal met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Of het nu gaat om kleine of grote aantallen verpakkingen, verpakkingsmaterialen, een maatwerk verpakkingsoplossing of displaymateriaal, bij CiRoPack bent u al meer dan 10 jaar verzekerd van 25 jaar ervaring in de verpakkingsbranche, gedegen advies en uitstekende service. Bekijk onze bedrijfsvideo’s!

Bedrijfsgegevens

CiRoPack BV
De Oude Werf 10
1851 PW Heiloo

Telefoon: 072 – 5320006
Fax: 072 – 5321602
E-mail: info@ciropack.nl
KvK: 37119371
BTW nr: NL814666516B01

Openingstijden: Ma t/m vr van 8.00 tot 17.00 uur

Eigen productie

De flexibiliteit van de eigen productie van (golf)kartonnen verpakkingen en POS materiaal staat al meer dan 10 jaar garant voor een doordacht product, snelle levering en aantrekkelijke prijzen. In onze eigen fabriek produceren wij op duurzame wijze o.a. Amerikaanse vouwdozen, kokerdozen, kruisslagmappen, knijpmappen, kalenderverpakkingen, brievenbusdozen, stansverpakkingen, bedrukte verpakkingen en displaymateriaal.

Kwaliteit

Binnen ons bedrijf zorgen we voor een constante kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Maar ook de kwaliteit op de werkvloer is voor CiRoPack en haar medewerkers van bijzondere waarde. Door continu te werken aan kwaliteitsverbetering streven we nationale en internationale normen en keuringseisen na. Het gebruikte kwaliteitsmanagementsysteem wordt niet alleen ingezet binnen de eigen bedrijfsprocessen, maar ook bij het aangaan van samenwerkingen.

Het milieu

De bedrijfsvoering van CiRoPack is erop ingesteld om het milieu zo min mogelijk te belasten. Zo verplaatsen wij ons in elektrische auto’s, produceren wij met enkel elektrische machines en doen wij aan gescheiden afvalinzameling. Bij de productie van onze verpakkingsmaterialen werken wij met de nieuwste technieken om zo min mogelijk energie te gebruiken. Aan de basis van een nieuwe verpakking staan grondstoffen die voor zoveel als mogelijk gerecycled zijn. Is het gebruik van gerecycled materiaal niet mogelijk, dan maken wij gebruik van gecultiveerd materiaal.

Via onze webshop kunt u 24 uur per dag kleine en grote hoeveelheden verpakkingen en verpakkingsmateriaal bestellen. Binnen twee werkdagen heeft u overal in Nederland en België uw verpakkingsmateriaal in huis!