Dekseldoos 505 x 330 x 27 mm

 3,79 ( 4,59 incl. BTW)

Staffelkorting
1-50  3,79
51-100  3,69
101+  3,59

Beschrijving

Bent u op zoek naar een dekseldoos? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij produceren en verkopen dekseldozen waar u uw producten veilig in kunt verzenden. Deze Dekseldoos 505 x 330 x 27 mm is handig voor als de hoogte van een product verschilt. Ook kunnen dekseldozen meerdere keren gebruikt worden, doordat de constructie niet kapot gemaakt hoeft te worden om hem te openen. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, wij hebben voor elk probleem een passende oplossing. Zoekt u daarnaast nog opvulmateriaal om uw producten in te verzenden? Kijk dan in onze webshop wat voor opvulmaterialen wij hebben.

Dekseldoos

Scherp geprijsde kartonnen dozen voor verpakken en verzenden. Van enkele stuks tot grote aantallen! CiRoPack BV levert dozen en opvulmateriaal van de hoogste kwaliteit. Tevens zijn onze producten altijd scherp geprijsd. Mocht u vragen hebben of een op maat gemaakte offerte aan willen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Duurzaam

Alle kartonnen verpakkingen die wij leveren zijn duurzaam. Zo zijn alle producten geproduceerd van gerecycled materiaal. Daardoor is de belasting voor het milieu minimaal. Dat is al 120 jaar gebruikelijk in de golfkarton-industrie. Alle restproducten die bij de productie van onze kartonnen verpakkingen komen kijken worden bij eveneens herbruikt. In Nederland wordt vandaag de dag al meer dan 90 % van al het oud-papier en karton ingezameld en opnieuw verwerkt! Mocht de klant een FSC-certificaat overlegd willen zien, dan kunnen wij die uiteraard leveren. Op deze manier beschermt u niet alleen uw producten, maar ook het milieu!

Productinformatie

Inwendig formaat (L x B x H): 505 x 330 x 27 mm.

Telescoopdoos bodem met deksel.

Materiaal: 1,5 mm E enkel golfkarton.

Kleur: Wit. 

Extra informatie

Gewicht 0.35 kg
Afmetingen 527 × 345 × 30 mm