Productverpakking 75 x 75 x 130 mm

 1,30 ( 1,57 incl. BTW)

Beschrijving

Bent u op zoek naar een hersluitbare productverpakking? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij produceren en verkopen verschillende productverpakkingen. Dozen en verpakkingen in alle soorten en maten, vouwkarton, enkelgolf, dubbelgolf en driegolfkarton. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, wij hebben voor elk probleem een passende oplossing. Deze productverpakking 75 x 75 x 130 mm met Zweedse bodem is ideaal voor het veilig verpakken van kleine producten. Zoekt u daarnaast nog opvulmateriaal om uw producten in te verzenden? Kijk dan in onze webshop wat voor opvulmaterialen wij hebben. Ook voor tape kunt u in onze webshop terecht. CiRoPack levert namelijk een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen.

Webwinkel

Scherp geprijsde kartonnen dozen voor verpakken en verzenden. Van enkele stuks tot grote aantallen! CiRoPack BV levert dozen en opvulmateriaal van de hoogste kwaliteit. Tevens zijn onze producten altijd scherp geprijsd. Naast een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen, zijn wij ook gespecialiseerd in alle soorten Point of Sale materiaal. Mocht u vragen hebben of een op maat gemaakte offerte aan willen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Duurzaam

Alle kartonnen verpakkingen die wij leveren zijn duurzaam. Zo zijn alle producten vervaardigd uit 100% gerecycled FSC materiaal. Alle restproducten die bij de productie van onze kartonnen verpakkingen komen kijken, worden eveneens gerecycled. Met onze verpakkingen beschermt u dus niet alleen uw producten, maar ook het milieu!

Productinformatie

Productverpakking met Zweedse bodem.

Inwendig formaat (L x B x H): 75 x 75 x 130 mm.

Kleur: Wit.

Materiaal: 350 gram eenzijdig gestreken vouwkarton

ECMA: A5520

Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Afmetingen 27 × 15 × 0.2 mm
Materiaal

Kleur buiten

Kleur binnen