Gerecyclede Papieren Kraft Tas Omslag – Bruin

From:  64,50

Wissen

Beschrijving

Op zoek naar onbewerkte papieren tas die u gratis mag weggeven? Dan is deze gerecyclede papieren kraft tas omslag – bruin, de ideale tas. Deze papieren tas is gemaakt van kraft papier en heeft een omslag aan de bovenkant, voor een extra luxe uitstraling.

Deze gerecyclede papieren kraft tas omslag – bruin wordt gemaakt van 180 grams bruin gerecycled kraft papier. Het zijn duurzame papieren draagtassen. Het papier wordt gemaakt van huishoudelijk papierafval, zoals: kranten, boeken, dozen en verpakkingen. Wilt u uw klant ook laten zien dat u ecologisch verantwoord bezig bent? Dan kunnen wij ons eco bodemlogo toevoegen aan de onderzijde van de tas.

Om de tassen extra stevigheid te geven, worden deze uitgevoerd met een verstevigde omslag met daarin 2 ingeknoopte katoenen koorden van 50 cm. De bodem is voorzien van een bodemkarton.

Materiaal

De tassen zijn all-over bruin gedrukt. De binnenkant heeft tevens een bruine kleur.

De tassen zijn voorzien van een zij- en bodemvouw met papieren koorden. De papieren koorden zijn gedraaid en hebben een bruine kleur.

Het formaat wordt als volgt aangegeven: breedte + diepte x hoogte.

Bedrukken

De luxe gerecyclede papieren tassen met katoenen koorden laten bedrukken? Dat is geen enkel probleem, Wij kunnen deze tassen bedrukken tot en met 6 verschillende kleuren PMS. De bedrukking kan zowel op de voor- en achterzijde als helemaal rondom. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Verpakkingen

Zoekt u daarnaast nog opvulmateriaal om uw producten in te verzenden? Kijk dan in onze webshop wat voor opvulmaterialen wij hebben. Ook voor tape kunt u in onze webshop terecht. Wij leveren namelijk tevens een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Scherp geprijsde kartonnen dozen voor verpakken en verzenden. Van enkele stuks tot grote aantallen! CiRoPack bv levert dozen en opvulmateriaal van de hoogste kwaliteit. Tevens zijn onze producten altijd scherp geprijsd. Mocht u vragen hebben of een op maat gemaakte offerte aan willen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Naast een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen zijn wij ook gespecialiseerd in alle soorten Point of Sale materiaal.

Extra informatie

Gewicht0.01 kg
Afmetingen1000 × 700 × 500 mm
Afmetingen

20 + 8 x 26 cm., 26 + 10 x 35 cm., 31 + 10 x 40 cm., 40 + 12 x 35 cm.