Papieren Venstertas A4 – Zwart

 129,50

Wissen

Beschrijving

Op zoek naar een papieren cadeautas geschikt voor cadeaus in te stoppen? Dan is deze papieren venstertas A4 – zwart de draagtas die u zoekt. Deze tassen zijn voorzien van een venster aan de voorkant die de inhoud van de tas zichtbaar maakt. Tevens kan dit venster als insteekvenster voor een A4 formaat gebruikt worden waardoor deze tassen gemakkelijk te personaliseren zijn. De buitenzijde is voorzien van een glans laminaat, waardoor deze tassen een luxe uitstraling hebben.

Deze gerecyclede papieren venstertas A4 – zwart wordt gemaakt van 170 grams wit gerecycled kraft papier. Het zijn duurzame papieren draagtassen. Het materiaal is onbewerkt waardoor deze tassen een stoere en ecologische uitstraling hebben. Wilt u uw klant ook laten zien dat u ecologisch verantwoord bezig bent? Dan kunnen wij ons eco bodemlogo toevoegen aan de onderzijde van de tas.

De tassen zijn voorzien van een transparant venster en een wit label. Door de voorzijde van deze draagtas kan je via het transparante venster de inhoud van de tas zien vanaf de buitenzijde. Dat maakt het leuk om cadeautjes in te verpakken. De bodem is voorzien van een bodemkarton.

Materiaal

De tassen zijn all-over zwart, met een transparant venster in het midden. De binnenkant heeft tevens een zwarte kleur.

Aan de bovenzijde bevinden zich 2 koorden die gemaakt zijn van gedraaid papier. De handvaten zijn aan de binnenzijde van de tas geplakt. Aan de koorden zit een bruine tag geknoopt. De koorden hebben tevens een zwarte kleur.

Het formaat wordt als volgt aangegeven: breedte + diepte x hoogte.

Bedrukken

De papieren take away tassen laten bedrukken? Dat is geen enkel probleem, Wij kunnen deze tassen bedrukken tot en met 6 verschillende kleuren PMS. De bedrukking kan zowel op de voor- en achterzijde als helemaal rondom. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Verpakkingen

Zoekt u daarnaast nog opvulmateriaal om uw producten in te verzenden? Kijk dan in onze webshop wat voor opvulmaterialen wij hebben. Ook voor tape kunt u in onze webshop terecht. Wij leveren namelijk tevens een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Scherp geprijsde kartonnen dozen voor verpakken en verzenden. Van enkele stuks tot grote aantallen! CiRoPack bv levert dozen en opvulmateriaal van de hoogste kwaliteit. Tevens zijn onze producten altijd scherp geprijsd. Mocht u vragen hebben of een op maat gemaakte offerte aan willen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Naast een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen zijn wij ook gespecialiseerd in alle soorten Point of Sale materiaal.

Extra informatie

Gewicht 0.01 kg
Afmetingen 1000 × 700 × 500 mm
Afmetingen

36 + 12 x 40 cm.