Bij een industriële verpakking komt heel wat meer kijken dan alleen het in elkaar timmeren van een kist. Naast een juiste transportmethode is een goede verpakking onontbeerlijk. Iedere order is anders en daarom bestaat er geen standaard werkwijze.

CiRoPack B.V. is uw specialist in het industrieel verpakken.

CiRoPack is leverancier van houtemballage op maat. Van een gewone kist, krat of pallet tot een uiterst gecompliceerde zeewaardige, schokabsorberende en corrosiewerende verpakking. Daarnaast beschikken wij over een gespecialiseerd team van verpakkers die het verpakken en verzendklaar maken van uw kapitaalgoederen voor export over de gehele wereld verzorgen.

Het verpakken kan op onze locatie in Heiloo of in uw eigen bedrijf plaatsvinden. Desgewenst werkt onze mobiele montagegroep samen met uw eigen mensen.

Hout en karton

Door golfkarton te combineren met hout ontstaan er zeer lichte verpakkingen. Deze moderne combinatieverpakkingen, bestaande uit Heavy-Duty golfkarton en vuren houten klampen, hebben slechts een fractie van het gewicht van een traditionele houten kist. Met name bij luchtvracht levert dit een belangrijke besparing van de transportkosten op. Ook de variant van houten vlonder met halve doos erop is een uniek product wat naast gewichtsbesparing ook transportschade voorkomt. Door ons maatwerk maakt men in vele bedrijfstakken gebruik van onze producten. Elke vorm van houtemballage in welke gewenste maat kan door CiRoPack B.V. snel geleverd worden.

 

Project Marshalling

Project marshalling behoort ook tot onze dienstenpakket. Hierbij worden goederen van diverse toeleveranciers naar een centraal punt gebracht. Daar worden de goederen door ons gecontroleerd, gesorteerd en gecodeerd om vervolgens geheel conform de eisen van de opdrachtgever op professionele wijze te worden verpakt.