Bij CiRoPack staat de klant altijd voorop. De flexibiliteit van de eigen productie van (golf)kartonnen verpakkingen staat al meer dan 10 jaar garant voor een doordacht product, snelle levering en aantrekkelijke prijzen. Deze ervaring en flexibiliteit zorgt voor korte lijntjes. Door de korte lijntjes die we zowel binnen het bedrijf hanteren, alsmede in contact met onze klanten en leveranciers, zijn wij in staat om een interactief voorraad beheer toe te passen.

Efficiëntie

Mede door onze efficiente manier van werken, biedt CiRoPack de mogelijkheid aan haar klanten om een voorraad van de meeste gebruikte verpakkingen aan te houden. Wij zorgen ervoor dat er altijd een voorraad aanwezig is, zodat de klant op afroep direct geleverd kan worden. Na de levering van de golfkartonnen verpakkingen wordt het direct opnieuw geproduceerd, om op deze manier de voorraad van de klant op pijl te houden. Zo heeft de klant zijn (golf)kartonnen verpakking extra snel binnen, en kunnen wij de verpakking stansen op een voor ons comfortabel moment. Daarnaast hebben we bij CiRoPack alle stansmessen in eigen beheer. Zo kunnen we oude stansvormen opnieuw gebruiken. Op die manier kunnen we de kosten voor de klant verminderen door de al bestaande stansmessen te gebruiken. Ook kunnen we de productieprocessen extra snel opstarten, doordat we niet een nieuw stansmes hoeven te laten maken.

Nauwkeurigheid

Door goed en direct overleg zorgen we voor een nauwkeurig en gestructureerd interactief voorraadbeheer. Zo zorgen we voor een goed overzicht en een duidelijke structuur in ons voorraadbeheer. We maken met hoge frequentie de balans op, om ervoor te zorgen dat er geen verschil zit tussen de administratie en de daadwerkelijke voorraad. Ook hebben we strak en duidelijk contact met de klant, zodat eventuele veranderingen in de afname of in de voorraad zo snel mogelijk doorgevoerd kunnen worden.