Plastic Zakken

Plastic zakkenWij produceren ook plastic zakken. Deze zakjes zijn zeer geschikt om kleine voorwerpen in te stoppen en te verpakken. Zo worden de producten beschermt tegen stoten, vallen en krassen. Deze plastic zakken zijn bij uitstek ideaal voor wie veel kleine producten verpakt en verzendt in kartonnen dozen. Tevens zijn ze ontzettend licht. Dat houdt de portokosten laag.

Product voordelen

Op zoek naar de beste kwaliteit plastic zakken? CiRoPack BV levert deze zakjes van de hoogste kwaliteit. CiRoPack BV levert grip zakjes in verschillende formaten. Zo leveren wij op A4-formaat, A5 formaat en nog vele andere, kleine formaten. Heeft u andere verzendmaterialen nodig? Kijkt u dan eens rustig rond bij onze overige producten. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u de producten snel in huis heeft. U bestelt snel en eenvoudig online in onze webwinkel.

Duurzaam

Alle producten die wij leveren zijn duurzaam. Zo maken wij onze producten zoveel mogelijk uit gerecycled materiaal, zodat de belasting voor het milieu minimaal is. Alle restproducten die bij de productie van onze kartonnen verpakkingen komen kijken worden eveneens gerecycled. Op deze manier beschermt u niet alleen uw producten, maar ook het milieu!