Tape & Dispensers

Handdozensluiter 75 mm breedU heeft tape nodig om uw dozen dicht te maken? In onze webshop verkopen wij allerlei soorten en maten. Enkelzijdig, dubbelzijdig, bedrukt en onbedrukt. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes. Het kan ook versterkt geleverd worden. Wilt u uw producten op één van onze pallets verzenden, maar zoekt u nog een verpakking? Kijk dan bij onze palletdozen. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, wij hebben voor elk probleem een passende oplossing. Is uw product breekbaar of fragiel? Kijk dan bij onze opvulmaterialen voor een passende bescherming van het product in de verpakking.

Productvoordelen
Scherp geprijsde tape en dispensers. Bij CiRoPack kunt u bijvoorbeeld enkelzijdige tape bestellen, van enkele stuks tot grote aantallen! CiRoPack BV levert deze rollen tape van de hoogste kwaliteit. Tevens zijn onze producten altijd scherp geprijsd. Mocht u vragen hebben of een op maat gemaakte offerte aan willen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Duurzaam
Bij CiRoPack BV proberen we op een zo verantwoordelijk mogelijke manier om te gaan met de producten die wij produceren en leveren. Zo bevat ons tape volledig biologisch afbreekbare lijm. Op deze manier beschermen we niet alleen uw producten, maar ook het milieu!