Papieren Draagtassen

Nieuw in ons assortiment: Papieren Draagtassen. Naast ons complete assortiment verpakkingen, kunt u nu ook bij CiRoPack terecht voor alle soorten papieren draagtassen. Deze papieren draagtassen zijn gemaakt van 80 grams Kraft papier. Door het hergebruik van de sterke Kraft papiervezels is dit een draagtas met een duurzaam karakter. Het onbewerkte Kraft papier heeft een mooie eco uitstraling.

Verschillende draagtassen

We bieden een uitgebreid assortiment draagtassen aan. Van basic papieren draagtassen met ingeplakte lus, tot aan luxe draagtassen met vensters en tevens een glanzende laminaat afwerking. En alles wat daar tussenin zit.

Uitvoering

Deze draagtassen van papier zijn in vrijwel elk gewenst formaat en uitvoering leverbaar. Van budget papieren tassen met platte lus draagtas tot een tas met papier gedraaide koorden of een luxe draagtas. En tevens op uw verzoek kan de tas worden voorzien van het FSC® keurmerk.

Verder produceren wij ook alle soorten verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor noppenfolieschuimfoliebuisfolierekwikkelfolie en kartonnen verpakkingen en nog veel meer.