Resultaat 1–12 van de 87 resultaten wordt getoond

Filteren

Kies een categorie:

Kerstthema (6)

Basic Draagtas Twisted (34)

Budget Draagtassen Lus (24)

FSC Papieren Tassen (9)

Gerecyclede Papieren Tassen (5)

Luxe Papieren Draagtassen (19)

Papieren Take Away Tassen (4)

Alle producten

Nieuw in ons assortiment: Papieren Draagtassen. Papieren tassen zijn hét alternatief voor de plastic tas. Groot pluspunt van papieren draagtassen is dat deze een duurzame en stijlvolle look & feel hebben in vergelijking met plastic tasjes. Naast ons complete assortiment verpakkingen, kunt u nu ook bij CiRoPack terecht voor alle soorten papieren draagtassen. Deze papieren draagtassen zijn gemaakt van 80 tot 190 grams kraft papier. Door het hergebruik van de sterke Kraft papiervezels is dit een draagtas met een duurzaam karakter. Het onbewerkte Kraft papier heeft een mooie ecologische uitstraling.

Verschillende draagtassen

We bieden een uitgebreid assortiment draagtassen aan. Van basic papieren draagtassen met ingeplakte lus, tot aan luxe draagtassen met vensters en tevens een laminaat afwerking. En alles wat daar tussenin zit. Zo kunnen de papieren draagtassen als eenvoudige snacktassen worden gebruikt, of als luxe draagtassen die een extra dimensie geven aan een cadeau of op een andere manier een luxe uitstraling toevoegen. Op deze manier zijn onze draagtassen voor een breed publiek toegankelijk. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Uitvoering

Deze draagtassen van papier zijn in vrijwel elk gewenst formaat en uitvoering leverbaar. Van budget papieren tassen met platte lus draagtas tot een tas met papier gedraaide koorden of een luxe draagtas. En tevens op uw verzoek kan de tas worden voorzien van het FSC® keurmerk. Verder produceren wij ook alle soorten verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor noppenfolieschuimfoliebuisfolierekwikkelfolie en kartonnen verpakkingen en nog veel meer.