Toont alle 9 resultaten

Steeds vaker zien we het FSC® keurmerk op papieren verpakkingen, enveloppen, maar ook op draagtassen. De organisatie “Forest Stewardship Council®” kortweg FSC®, ziet er op toe en garandeert dat het hout waaruit het papier wordt vervaardigd uit verantwoorde en duurzame bosbouw komt. Dit betekent dat alle ecologische, economische en sociale aspecten van de bosbouw in een verantwoord evenwicht moeten staan in relatie tot mens en dier die van een goed onderhouden bos afhankelijk zijn. Zo ook onze FSC Papieren Tassen.

Alle partijen in de keten van bosbouw tot houtproductie, papierindustrie en draagtassen productie en draagtassen handel moeten zijn aangesloten bij de organisatie FSC®. Jaarlijks worden hiervoor financiële bijdragen gevraagd, waarmee de FSC® organisatie actief bijdraagt haar doelstellingen te waarborgen. Het FSC® keurmerk bewijst dit!

Materiaal

Papier met het FSC® keurmerk is in vele diktes verkrijgbaar in bruin kraft en ook in wit gebleekt papier. Optisch is het niet te onderscheiden van “gewoon” papier.

Uitvoering

Tassen van FSC® papier zijn in vrijwel elk gewenst formaat en uitvoering leverbaar. Van budget papieren tassen met platte lus draagtas tot een tas met papier gedraaide koorden of een luxe draagtas. En tevens op uw verzoek kan de tas worden voorzien van het FSC® keurmerk.