Bij CiRoPack zijn we gespecialiseerd in het leveren van maatwerk verpakkingen, dozen en Point of Sale materialen. Zo kunnen vrijwel alle wensen van onze klanten worden ingevuld. Of het nu een bijzondere maat kartonnen doos betreft, of een winkeldisplay in huisstijl, CiRoPack levert hoge kwaliteit maatwerk. Of het nu gaat om kleine of grote aantallen verpakkingen, verpakkingsmaterialen, een maatwerk verpakkingsoplossing of displaymateriaal, bij CiRoPack bent u al meer dan 10 jaar verzekerd van 25 jaar ervaring in de verpakkingsbranche, gedegen advies, uitstekende service en fantastisch maatwerk.

Service

Naast standaardverpakkingen zijn er complexe verpakkingen mogelijk; op maat gemaakte verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Goed maatwerk begint echter bij goede service. Alle medewerkers hebben jarenlange ervaring in de grafische industrie. Ze weten dus precies waar ze over praten, en hoe ze de wensen van de klant zo goed mogelijk kunnen realiseren. Ze denken met de klant mee en zorgen ervoor dat alles tot in de details perfect wordt geregeld en verwerkt.

maatwerk-verpakkingen-cacheren

Productie

Naast een goede begeleiding vanuit kantoor, is het ook belangrijk dat de specifieke wensen van de klant goed verwerkt worden in onze eigen productieruimte. Ook in onze productieruimte hebben we alleen maar specialisten aan het werk, met jarenlange ervaring op de verschillende machines. Doorgaans werkt elke specialist op zijn of haar eigen machine, zodat deze goed op elkaar ingespeeld raken en zo nog sneller en preciezer hun maatwerk af kunnen leveren.

Alle soorten maatwerk

Bij ons is de variatie aan verpakkingsmogelijkheden zeer uitgebreid. We zijn in staat om alle soorten maatwerk te leveren. Door onze uitgebreide ervaring in de verpakkingsindustrie kunnen we niet alleen alle verpakkingen en verpakkingsmaterialen precies op maat maken, maar ook al het Point of Sale materiaal, displaymateriaal en verschillende soorten tape. Op basis van uw verpakkingsbehoeften ten aanzien van presentatie, productbescherming, opslag & transport en milieu-eisen, ontwerpen wij complete verpakkingsoplossingen in een gestructureerd proces.