Point Of Sale Materialen

Naast het produceren van allerlei soorten verpakkingen en verpakkingsmaterialen, is CiRoPack BV ook gespecialiseerd in het maken van Point Of Sale materiaal (POS-materiaal). POS-materiaal is met name geschikt voor producenten, retail en retailketens. Zo kunnen ze hun (nieuwe) product op een duidelijke, interessante of grappige manier extra onder de aandacht brengen bij de consument. Het beslissingsproces van de consument speelt zich veelal af op de winkelvloer, dus het is belangrijk dat de consument het juiste gevoel en de juiste aandacht krijgt bij een bepaald product. POS-materiaal is daar bij uitstek geschikt voor.

Bij CiRoPack BV zijn we niet alleen gericht op het produceren van POS-materiaal. We zijn vastbesloten om van elke order iets unieks te maken, wat volledig aansluit bij uw wensen. Onze gespecialiseerde verkoopmedewerkers, die jarenlange ervaring hebben in de wereld van het POS-materiaal, geven u de juiste begeleiding en denken met u mee om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt voor uw instore promotiematerialen. Daarnaast geloven wij in maatwerk. Begeleiding tijdens het proces van A tot Z, wij helpen van de ontwerp stadium tot en met het productiestadium. Zo blijft u ook altijd op de hoogte van de opdracht en werken we altijd naar een slimme en passende oplossing. Wij zorgen ervoor dat u opvalt op de plekken waar de producten, die door het POS materiaal in de spotlight worden gezet, extra opvallen.

De POS-materialen voor promotie in uw winkel bestaan uit:

• Plafondhangers
• Toonbankdisplays
• Kubussen
• Tafelstaanders
• Mobiles
• Detectiepoorthoezen
• Showcards
• Vloerdisplays
• Palletdisplays
• Folderdisplays
• Draaifolderbakjes

Plafondhangers

Plafondhangers zijn een opvallende en eenvoudige manier om een product of actie kenbaar te maken aan uw doelgroep. Plafondkaarten worden ook wel hangkaarten genoemd en zijn doorgaans dubbelzijdig bedrukt. De plafondhangers worden voorzien van gaatjes en ophangoogjes. Op die manier wordt ook de ruimte optimaal benut, waardoor de aandacht voor een product maximaal is. Plafondhangers kunnen in alle vormen en maten geproduceerd worden. Het is gebruikelijk om informatie weer te geven in combinatie met een vorm die het onderwerp benadrukt.

[sirv-gallery id=6]

Toonbankdisplays

Toonbankdisplays, ook wel baliedisplays, zijn echte grafische ‘eyecatchers’ die de consument moeten verleiden tot impulsaankopen. Aan de toonbank staat de klant namelijk open voor de ultieme verleiding. Toonbankdisplays kunnen een voorraad met kleine producten bevatting die in de aanbieding zijn en die de klant op het laatste moment voor de kassa nog meeneemt. Ze kunnen echter ook folders met informatie bevatten die bijvoorbeeld de laatste acties en aanbiedingen laten zien.

Kubussen

Kubussen hebben een groot oppervlak en bieden daarom veel ruimte voor communicatie. Door de vorm zijn er 6 grote oppervlakken te bedrukken met tekst of afbeeldingen. Ze zijn een populair product binnen de POS-materialen bij CiRoPack. Door de kubus op te hangen, op een standaard te zetten, of op elkaar te plaatsen, kunt u uw product op een originele manier extra onder de aandacht brengen. Kubussen zijn makkelijk in elkaar te zetten en worden plano geleverd. Ze kunnen geleverd worden in diverse kleuren, groottes en oplages.

[sirv-gallery id=10]

Tafelstaanders

Tafelstaanders zijn een vorm van POS-materiaal die bijvoorbeeld in de horeca gebruikt wordt om bijvoorbeeld nieuwe dranken of hapjes te promoten. Ze zijn compact, makkelijk in grote oplages te produceren en ze kunnen in verschillende vormen en afmetingen gedrukt worden. Op die manier zorgt u ervoor dat uw campagne op de door u gewenste manier onder de aandacht kan worden gebracht. Daarnaast kunnen tafelstaanders ook op verschillende manieren en in verschillende vormen gebruikt worden om bijvoorbeeld boeken of andere kleine producten te promoten.

Mobiles

Mobiles zijn vormen van plafondhangers, maar dan met meerdere items die los van elkaar kunnen bewegen. Vaak zijn mobiles 3D, waardoor het product een extra dimensie krijgt en meteen in het oog springt bij de consument. Mobiles zijn vaak uniek van vorm en bevatten unieke constructies waardoor het product dat onder de aandacht wordt gebracht, extra uit het oog springt. Zo bestaan Mobiles vaak uit een deel dat informatie weergeeft, en een deel dat met de vorm het onderwerp uitbeeldt.

Vloerdisplays

Een vloerdisplay is een uit het oog springende vorm van POS-materiaal. In tegenstelling tot het meeste POS-materiaal, en zoals de naam al aangeeft, staan vloerdisplays op de grond. Daardoor is het een omvangrijke vorm van communicatie en zal het direct opvallen bij uw doelgroep. Binnen de ‘vloerdisplays’ zijn er mogelijkheden om te kiezen uit bijvoorbeeld schappendisplays en vakkendisplays. Vloerdisplays (ook vaak in het Engels uitgesproken als Floordisplays) hebben daardoor zowel een productdragende als een thematische functie.

Showcards

Showcards zijn kaarten met een standaard aan de achterkant die meestal in A4-, of A5-formaat voorkomen. Het is waarschijnlijk de bekendste vorm van Point-of-Sale materiaal, aangezien bijna elke winkel wel een vorm van Showcards bij de kassa heeft staan. Doordat showcards doorgaans op de toonbank staan, wordt het oppervlak van de kaart licht omhooggericht, zodat het duidelijk leesbaar is. Andere formaten en vormen, zoals een tent-vorm, kunnen ook naar wens geproduceerd worden.

Draaifolderbakjes

Een draaifolderbakje is een bakje die u in de staander ‘draait’ zodat deze ruimte creëert voor bijvoorbeeld folders of andere vormen van informatie die de klant kan meenemen. Het voordeel van de deze draaifolderbakjes is dat ze gemakkelijk op te zetten en te demonteren zijn. Draaifolderbakjes zijn gemakkelijk in te passen op bijvoorbeeld toonbanken, tafels of andere decoratieve oppervlakken. Het doel van draaifolderbakjes is, net als met bijvoorbeeld toonbankdisplays, om de klant op het laatst nog te verleiden tot een impulsieve aankoop.

Palletdisplays

Een palletdisplay is een vorm van een vloerdisplay. Het is echter gemaakt om grotere aantallen producten te promoten zoals drinkwaren, DVD’s of chocoladeletters. Niet geheel verrassend hebben Palletdisplays meestal het vloeroppervlak ter grote van een pallet. Daarmee behoren palletdisplays tot de grootste vormen van Point-Of-Sale materialen die op de markt verkrijgbaar zijn. Palletdisplays staan meestal midden in het zicht van de klant, zodat ze goed de aandacht trekken voor een bepaald product.


Detectiepoorthoezen

Er is een eenvoudige manier om uw detectiepoorten op een speelse manier uit het zicht te houden, terwijl u tegelijkertijd een product extra onder de aandacht kunt brengen: detectiepoorthoezen. Deze kartonnen hoezen kunt u over uw detectiepoorten heen plaatsen, zodat deze geheel opgaan in uw winkel. Tevens hebben de detectiepoorthoezen een groot oppervlakte, waardoor er veel ruimte is voor het onder de aandacht brengen van de juiste informatie over een product of voorwerp. Met deze vorm van Point of Sale vangt u dus twee vliegen in één klap.