Budget Papieren Tas Groente

 65,50

Wissen

Beschrijving

Wilt u een papieren draagtas, maar wilt u hier niet te veel geld aan besteden? Dan is onze budget papieren tas groente ideaal voor u. Deze tassen worden voorzien van ingeplakte papieren lussen.

Deze budget papieren tas groente wordt gemaakt van bruin kraft papier. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw papieren tas een ecologische uitstraling heeft, maar ook echt ecologisch is. Wilt u uw klant ook laten zien dat u ecologisch verantwoord bezig bent? Dan kunnen wij ons eco bodemlogo toevoegen aan de onderzijde van de tas.

De papieren tassen met platte lus worden meestal gebruikt bij retailers. Wilt u de tassen vullen met zware producten? Geen probleem, wij kunnen de papieren tassen met platte lus in 2-laags papier produceren, zodat u gerust een zwaar boek of 2 flessen wijn kunt meegeven.

Materiaal

Deze papieren tassen zijn gemaakt van 70 / 80 / 90 grs. bruin FSC® Mix Credit kraft. Op de onderzijde van deze tassen kunt u ons FSC® bodemlogo terugvinden met ons FSC® nummer (SCS-COC-005184).

De tassen zijn all-over bedrukt met een groente dessin.

De 2 platte lussen van papier zijn ingeplakt aan de binnenzijde van de tassen. De lussen hebben een bruine kleur.

Het formaat wordt als volgt aangegeven: breedte + diepte x hoogte.

Bedrukken

De budget papieren tassen met platte lus laten bedrukken? Dat is geen enkel probleem, Wij kunnen deze tassen bedrukken tot en met 6 verschillende kleuren. De bedrukking kan zowel op de voor- en achterzijde als helemaal rondom. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Verpakkingen

Zoekt u daarnaast nog opvulmateriaal om uw producten in te verzenden? Kijk dan in onze webshop wat voor opvulmaterialen wij hebben. Ook voor tape kunt u in onze webshop terecht. Wij leveren namelijk tevens een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Scherp geprijsde kartonnen dozen voor verpakken en verzenden. Van enkele stuks tot grote aantallen! CiRoPack bv levert dozen en opvulmateriaal van de hoogste kwaliteit. Tevens zijn onze producten altijd scherp geprijsd. Mocht u vragen hebben of een op maat gemaakte offerte aan willen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Naast een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen zijn wij ook gespecialiseerd in alle soorten Point of Sale materiaal.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 1000 × 700 × 500 mm
Afmetingen

32 + 16 x 45 cm