Wilt u graag uw producten verzenden? Wij leveren alle soorten en maten kartonnen dozen, waar u uw producten veilig in kunt verzenden. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, wij hebben voor elk probleem een passende oplossing. Is uw product breekbaar of fragiel? Kijk dan bij onze opvulmaterialen voor een passende bescherming van het product in de doos.

Onze kartonnen verpakkingen zijn bij uitstek gemaakt van het beste kwaliteit karton. Tevens heeft u bij ons de keuze uit verschillende diktes karton, waardoor uw zware producten ook goed verpakt en beschermd worden. Verder produceren wij alle soorten verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor noppenfolie, schuimfolie, buisfolie, rekwikkelfolie en kartonnen verpakkingen en nog veel meer.

Scherp geprijsde kartonnen dozen voor verpakken en verzenden. Van enkele stuks tot grote aantallen. CiRoPack BV levert dozen van de hoogste kwaliteit. Mocht u vragen hebben of een op maat gemaakte offerte aan willen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Alle kartonnen verpakkingen die wij leveren zijn duurzaam. Zo zijn alle producten geproduceerd van 100% gerecycled materiaal, zodat de belasting voor het milieu minimaal is. Alle restproducten die bij de productie van onze kartonnen verpakkingen komen kijken worden eveneens gerecycled. Op deze manier beschermt u niet alleen uw producten, maar ook het milieu!

Golfkarton bestaat ten minste uit 2 lagen: 1 laag van vlak papier, de dekbaan, met een s-vormig gegolfde laag papier er op, dat op het contactpunt met lijm aan de onderliggende laag papier is gelijmd. Deze zogenoemde enkelzijdige golf wordt vaak gebruikt als inleg ter bescherming van ingepakte producten zoals bonbons of beschuit. Vanaf 3 lagen wordt golfkarton meestal gebruikt voor vervaardiging van verpakkingen. Golfkarton is haaks op de richting van de golf zeer stijf, maar knikt in de andere richting zeer gemakkelijk. De stevigheid van het karton is ook afhankelijk van de kwaliteit van het papier dat gebruikt wordt bij de fabricage. Bij CiRoPack gebruiken wij echter alleen maar hoge kwaliteit papier, met een sterkte van 190 g/m2.

Bestel verpakkingen in onze webshop

Binnen- en Buitenringlegger (5)

Boekverpakkingen (8)

Knijpmap (2)

Ronde Koker (2)

Verpakkingen (2)

Verzendverpakking (27)

Wikkelverpakking (4)

 

Standaard of maatwerk verpakkingen?

Standaard formaat verpakkingen bestelt u in kleine aantallen eenvoudig in onze webwinkel. Bent u op zoek naar grotere aantallen of afwijkende maten? Dan maken wij graag een passende offerte voor u.