Van kartonnen doos tot goed doel

CiRoPack draagt de samenleving een warm hart toe. Dat ziet u terug in de wijze waarop we onze kartonnen dozen produceren, sponsoring van een goed doel, maar ook in ons milieubeleid. Onze fabriek waarin de kartonnen dozen en winkeldisplays worden geproduceerd is ingericht op efficiëntie en milieubesparing. Daarover leest u meer op de pagina Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Maar ook de zogenaamde ‘ver van ons bed’ samenleving vergeten we niet. Denk bijvoorbeeld eens aan de natuurramp die in Nepal heeft plaatsgevonden en vele mensen huis en haard heeft gekost. Of zelfs nog erger. Maar ook de straatarme bevolking, politieke instabiliteit en onrust tussen de verschillende bevolkingsgroepen zorgen er voor dat Nepal een helpende hand kan gebruiken. Om die reden juichen wij lokale initiatieven als ‘Heiloo meets Nepal’ toe.

Stichting Veldwerk

Sinds 1999 is Heilooër René Veldt met zijn team van Stichting Veldwerk in Nepal aan het bouwen aan een gezond en gelukkig bestaan. Dit jaar krijgt hij ondersteuning van de HighLow Rangers. Deze club motorrijders, die vanaf november 2015 voor het goede doel door Nepal, India en Bhutan zullen rijden, hebben een kermisshirt ontworpen die te koop is voor slechts € 15,00. De opbrengst komt geheel ten goede van de Nepal-actie van de HighLow Rangers.

Natuurlijk ondersteunt CiRoPack de HighLow Rangers met dit initiatief. Daarom hebben we naast een geldelijke donatie ook het personeel een Heiloo Meets Nepal Kermisshirt cadeau gegeven. Zo staan wij ook als team volledig achter deze prachtige actie.

Meer weten over de HighLow Rangers of het Kermisshirt bestellen? Dat kan op www.highlowrangers.nl