Basic Draagtas Twisted

De basic papieren draagtas is een echte middenklasser. Deze basic draagtas is voorzien van papier gedraaide koorden die rechtop staan. Dit geeft deze tas een alledaagse, trendy en tijdloze uitstraling.

Standaard worden deze tassen gemaakt van 90 – 100 – 110 grs. kraft papier, dat er voor zorgt dat deze draagtas een onbewerkte en een natuurlijke uitstraling krijgt. Daarnaast de standaard dikte kan er ook gekozen worden voor dikker papier. Om de tassen extra stevig te maken kunt u ervoor kiezen om deze te voorzien van een extra bodemkarton. De papieren twisted tassen worden niet alleen door retailers gebruikt, maar deze tassen kunnen ook gemakkelijk gebruikt worden op beurzen en evenementen om goodies en lesmateriaal in mee te geven.

Materiaal
Deze draagtassen worden gemaakt van 90 – 100 – 110 grs. wit of bruin kraft papier. Doordat het kraft papier betreft heeft deze tas een onbewerkte en ecologische uitstraling.

Uitvoering
De papier gedraaide koorden worden standaard geleverd in dezelfde kleur als het materiaal. Vanaf 3.000 stuks kunnen wij de koorden voorzien van een standaard ingekleurd koord.