Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

ZEROTREE® is een officieel geregistreerd handelsmerk. Deze Zero Tree Draagtassen staan bekend om wat het zegt met ‘Zero Tree’: geen gebruik van bomen. Maar wat dan wel?

De ZEROTREE® tas wordt gemaakt van een stevige papiersoort dat wordt gemaakt van natuurlijk grondstoffen zoals grijs, abaca ook wel bananenblad genoemd of gerecyclede katoenvezels uit de jeans industrie.

De grastassen gemaakt van graspapier zijn groen van kleur en er is een grasvezel toegevoegd. De tassen van abaca hebben een natuurlijke bruine kleur maar het papier kan ook worden gekleurd, bijvoorbeeld in zwart, grijs, of ivoor wit.

De nieuwe lijn ZEROTREE® New Generation wordt gemaakt van katoenresten uit de textielindustrie. Deze worden na een aantal bewerkingen tot een papier gemaakt, dat in diverse kleuren kan worden geproduceerd. Zo is er ook een heuse jeans blauwe kleur, een duurzame denim tas van papier.

Materiaal

Handgeschept papier dat wordt vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen zoals gras, bananenbladeren of afvalstoffen uit de jeans industrie.

Uitvoering

De classic ZEROTREE® tassen worden geleverd met aangestikte lussen. De New Generation ZEROTREE® tassen worden voorzien van jute koorden.