Basic Papieren Tas – Groen

From  53,00

Wissen

Beschrijving

Wilt u een papieren draagtas, maar wilt u hier niet te veel geld aan besteden? Dan is onze basic papieren tas – groen ideaal voor u. Deze tassen worden voorzien van ingeplakte, gedraaide papieren lussen.

Deze basic papieren tas – groen wordt gemaakt van wit kraft papier. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw papieren tas een ecologische uitstraling heeft, maar ook echt ecologisch is. Wilt u uw klant ook laten zien dat u ecologisch verantwoord bezig bent? Dan kunnen wij ons eco bodemlogo toevoegen aan de onderzijde van de tas.

De papieren tassen met gedraaide lus worden meestal gebruikt bij retailers. Wilt u de tassen vullen met zware producten? Geen probleem, wij kunnen de papieren tassen met platte lus in 2-laags papier produceren, zodat u gerust een zwaar boek of 2 flessen wijn kunt meegeven.

Materiaal

De tassen zijn all-over groen gedrukt.

De 2 gedraaide lussen van papier zijn ingeplakt aan de binnenzijde van de tassen. De lussen hebben een groene kleur.

Het formaat wordt als volgt aangegeven: breedte + diepte x hoogte.

Bedrukken

De basic papieren tassen met gedraaide lus laten bedrukken? Dat is geen enkel probleem, Wij kunnen deze tassen bedrukken tot en met 6 verschillende kleuren PMS. De bedrukking kan zowel op de voor- en achterzijde als helemaal rondom. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Verpakkingen

Zoekt u daarnaast nog opvulmateriaal om uw producten in te verzenden? Kijk dan in onze webshop wat voor opvulmaterialen wij hebben. Ook voor tape kunt u in onze webshop terecht. Wij leveren namelijk tevens een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Scherp geprijsde kartonnen dozen voor verpakken en verzenden. Van enkele stuks tot grote aantallen! CiRoPack bv levert dozen en opvulmateriaal van de hoogste kwaliteit. Tevens zijn onze producten altijd scherp geprijsd. Mocht u vragen hebben of een op maat gemaakte offerte aan willen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Naast een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen zijn wij ook gespecialiseerd in alle soorten Point of Sale materiaal.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 1000 × 700 × 500 mm
Afmetingen

18 + 8 x 24 cm., 26 + 12 x 34 cm., 35 + 14 x 41 cm.