Toont alle 6 resultaten

Alle producten

Schuimfolie 1000 mm (Dikte: 1 mm)

 124,94 ( 151,18 incl. BTW)

Schuimfolie 300 mm Geperforeerd

 43,69 ( 52,86 incl. BTW)

Schuimfolie 400 mm (Dikte: 1mm)

 54,94 ( 66,48 incl. BTW)

Wilt u dat uw producten heel en onbeschadigd aankomen op de plaats van bestemming? Zorg er dan voor dat u voldoende opvulmateriaal in de verpakking heeft. Op zoek naar de beste kwaliteit schuimfolie? CiRoPack BV levert schuimfolie van de hoogste kwaliteit.

Extra licht materiaal

Extra lichte vulling waardoor de portokosten laag blijven. Verkrijgbaar in verschillende diktes, en daarom passend voor elke gebruiker. Tevens is deze vulling stofvrij en daardoor ideaal om producten netjes en schoon te houden. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u de producten snel in huis heeft. U bestelt snel en eenvoudig online in onze webwinkel.

Duurzaam

Alle kartonnen verpakkingen die wij leveren zijn duurzaam. Zo zijn alle producten geproduceerd van gerecycled materiaal. Daardoor is de belasting voor het milieu minimaal. Dat is al 120 jaar gebruikelijk in de golfkarton-industrie. Alle restproducten die bij de productie van onze kartonnen verpakkingen komen kijken worden bij eveneens herbruikt. In Nederland wordt vandaag de dag al meer dan 90 % van al het oud-papier en karton ingezameld en opnieuw verwerkt! Mocht de klant een FSC-certificaat overlegd willen zien, dan kunnen wij die uiteraard leveren. Op deze manier beschermt u niet alleen uw producten, maar ook het milieu!