Toont alle 6 resultaten

Filteren

Alle producten

Sluiten

Buisfolie 150 mm

 73,91 ( 89,43 incl. BTW)
Sluiten

Buisfolie 200 mm

 110,51 ( 133,72 incl. BTW)
Sluiten

Buisfolie 255 mm

 79,50 ( 96,20 incl. BTW)
Sluiten

Buisfolie 300 mm

 77,41 ( 93,67 incl. BTW)
Sluiten

Buisfolie 340 mm

 197,10 ( 238,49 incl. BTW)
Sluiten

Buisfolie 400 mm

 75,33 ( 91,15 incl. BTW)

Producteigenschappen

Met behulp van buisfolie (of krimpfolie) en een thermolasapparaat kunt u plastic zakken maken op elk formaat dat u wilt. Dit is vooral handig wanneer u met grote regelmaat producten van verschillende maten moet verpakken of versturen. Bovendien is buisfolie vaak een stuk sterker dan gewone plastic zakken, wat het bij uitstek geschikt maakt voor zwaardere of scherpe voorwerpen.

U kunt niet alleen voor buisfolie bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor noppenfolieschuimfolieluchtkussen enveloppenrekwikkelfolie en kartonnen verpakkingen en nog veel meer.

Bent u opzoek naar krimpfolie? Dan bent u hier aan het juist adres. CiRoPack levert het in verschillende maten. Eveneens verkrijgbaar in verschillende diktes. Hiermee kunt u heel eenvoudig zelf plastic zakken maken. Alles is uit voorraad leverbaar, waardoor u de producten snel in huis heeft. U bestelt snel en eenvoudig online in onze webwinkel.

Duurzaam

Alle kartonnen verpakkingen die wij leveren zijn duurzaam. Zo zijn alle producten geproduceerd van gerecycled materiaal. Daardoor is de belasting voor het milieu minimaal. Dat is al 120 jaar gebruikelijk in de golfkarton-industrie. Alle restproducten die bij de productie van onze kartonnen verpakkingen komen kijken worden bij eveneens herbruikt. In Nederland wordt vandaag de dag al meer dan 90 % van al het oud-papier en karton ingezameld en opnieuw verwerkt! Mocht de klant een FSC-certificaat overlegd willen zien, dan kunnen wij die uiteraard leveren. Op deze manier beschermt u niet alleen uw producten, maar ook het milieu!