Toont alle 9 resultaten

Alle producten

Luchtkussen enveloppen worden vandaag de dag heel veel gebruikt als verzendmethode. Door de afmetingen zijn ze altijd als brievenbus pakket te verzenden. Deze enveloppen hebben een buitenkant van gehard papier. De binnenkant is bedekt met een laag noppenfolie. Daardoor is uw product altijd goed beschermd. CiRoPack BV levert kartonnen enveloppen van verschillende afmetingen. Zo leveren wij ze op A4-formaat, A5 formaat en nog vele andere formaten. Verder produceren wij alle soorten verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor noppenfolieschuimfoliebuisfolierekwikkelfolie en kartonnen verpakkingen en nog veel meer.

Product voordelen
Luchtkussen enveloppen zijn zelf licht in gewicht, dus dat bespaart ook nog eens verzendkosten. Daarnaast zijn ze makkelijk te sluiten door de zelfklevende strip. De enveloppen zijn volledig recyclebaar. De keuze voor onze luchtkussen enveloppen is dus ook nog eens een milieubewuste keuze. De enveloppen zijn zeer sterk, vochtwerend en maken de inhoud schokbestendig. Dus ook prima geschikt om kwetsbare fragiele voorwerpen te verzenden. Onze producten zijn permanent scherp geprijsd. Mocht u vragen hebben of een op maat gemaakte offerte aan willen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Daardoor heeft u de producten snel in huis. U bestelt snel en eenvoudig online in onze webwinkel.

Duurzaam

Alle kartonnen verpakkingen die wij leveren zijn duurzaam. Zo zijn alle producten geproduceerd van gerecycled materiaal. Daardoor is de belasting voor het milieu minimaal. Dat is al 120 jaar gebruikelijk in de golfkarton-industrie. Alle restproducten die bij de productie van onze kartonnen verpakkingen komen kijken worden bij eveneens herbruikt. In Nederland wordt vandaag de dag al meer dan 90 % van al het oud-papier en karton ingezameld en opnieuw verwerkt! Mocht de klant een FSC-certificaat overlegd willen zien, dan kunnen wij die uiteraard leveren. Op deze manier beschermt u niet alleen uw producten, maar ook het milieu!