Toont alle 3 resultaten

Alle producten

Piepschuim Platen 10 mm

 48,00 ( 58,08 incl. BTW)

Piepschuim Platen 20 mm

 38,70 ( 46,83 incl. BTW)

Piepschuim Platen 30 mm

 36,80 ( 44,53 incl. BTW)

Een Polystyreen Plaat is een kunststof plaat, die zich makkelijk vormen om een product. In de volksmond heet het ook wel piepschuim. Op zoek naar de beste kwaliteit polystyrenen platen? CiRoPack BV levert deze platen in verschillende formaten van de hoogste kwaliteit.

Hoge Isolatiewaarde

Eveneens is het voordeel van deze platen dat ze een hoge isolatiewaarde hebben. Dat komt doordat ze voor 98% uit lucht bestaan. Bovendien zijn de platen ongevoelig voor vocht en zijn tevens goed verwerkbaar. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u de producten snel in huis heeft. U bestelt snel en eenvoudig online in onze webwinkel.

Duurzaam

Alle kartonnen verpakkingen die wij leveren zijn duurzaam. Zo zijn alle producten geproduceerd van gerecycled materiaal. Daardoor is de belasting voor het milieu minimaal. Dat is al 120 jaar gebruikelijk in de golfkarton-industrie. Alle restproducten die bij de productie van onze kartonnen verpakkingen komen kijken worden bij eveneens herbruikt. In Nederland wordt vandaag de dag al meer dan 90 % van al het oud-papier en karton ingezameld en opnieuw verwerkt! Mocht de klant een FSC-certificaat overlegd willen zien, dan kunnen wij die uiteraard leveren. Op deze manier beschermt u niet alleen uw producten, maar ook het milieu!