Toont alle 2 resultaten

U wilt uw producten graag verzenden, ordenen of labelen. Dat kunt u allemaal doen met etiketten. Op zoek naar de beste kwaliteit? CiRoPack BV levert ze in verschillende formaten en met verschillende opdrukken. Voor een hele scherpe prijs. Zo leveren wij bijvoorbeeld blanco etiketten. Deze zijn perfect geschikt voor het labelen van je producten. Ze kunnen ook gebruikt worden om barcodes, adreslabels of verzendetiketten op te printen. Ze zijn geschikt voor zowel de particuliere, als de zakelijke markt.

Etiketten met opdruk

Daarnaast verkoopt CiRoPack ook etiketten met opdruk, zoals pijlen, afbeeldingen en gevarensymbolen. Deze zijn uitermate geschikt voor producten die speciaal verpakt zijn of een speciale lading dragen. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u de producten snel in huis heeft. Wij beschikken over een ruim assortiment, waarbij u de producten zowel in grote als in kleine oplages kunt bestellen. U bestelt snel en eenvoudig online in onze webwinkel, waar uw bestelling dezelfde dag nog verwerkt en verzonden wordt.

Duurzaam

Alle kartonnen verpakkingen die wij leveren zijn duurzaam. Zo zijn alle producten geproduceerd van gerecycled materiaal. Daardoor is de belasting voor het milieu minimaal. Dat is al 120 jaar gebruikelijk in de golfkarton-industrie. Alle restproducten die bij de productie van onze kartonnen verpakkingen komen kijken worden bij eveneens herbruikt. In Nederland wordt vandaag de dag al meer dan 90 % van al het oud-papier en karton ingezameld en opnieuw verwerkt! Mocht de klant een FSC-certificaat overlegd willen zien, dan kunnen wij die uiteraard leveren. Op deze manier beschermt u niet alleen uw producten, maar ook het milieu!