Toont alle 6 resultaten

Alle producten

Paklijst Enveloppen C4 Onbedrukt

 93,40 ( 113,01 incl. BTW)

Paklijst Enveloppen DL

 35,04 ( 42,40 incl. BTW)

Paklijst enveloppen worden vaak gebruikt voor het meezenden van documenten aan de buitenkant van een verpakking. CiRoPack BV levert meerdere soorten enveloppen. Zo hebben we meerdere opdrukken en formaten van de enveloppen.

Voordelen

Ze hebben aan zowel de boven-, als de onderkant een dichte sluiting. Een ander voordeel is dat documenten die in de paklijst enveloppen worden meegezonden, vanuit de verpakking gescand kunnen worden. De enveloppen hoeven dan niet open gemaakt te worden. Op zoek naar de beste kwaliteit enveloppen? CiRoPack BV levert paklijst enveloppen van de hoogste kwaliteit in meerdere formaten met diverse opdrukken. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u de producten snel in huis heeft. U bestelt snel en eenvoudig online in onze webwinkel.

Duurzaam

Alle kartonnen verpakkingen die wij leveren zijn duurzaam. Zo zijn alle producten geproduceerd van gerecycled materiaal. Daardoor is de belasting voor het milieu minimaal. Dat is al 120 jaar gebruikelijk in de golfkarton-industrie. Alle restproducten die bij de productie van onze kartonnen verpakkingen komen kijken worden bij eveneens herbruikt. In Nederland wordt vandaag de dag al meer dan 90 % van al het oud-papier en karton ingezameld en opnieuw verwerkt! Mocht de klant een FSC-certificaat overlegd willen zien, dan kunnen wij die uiteraard leveren. Op deze manier beschermt u niet alleen uw producten, maar ook het milieu!