Nieuws

Karton op maat

Als groothandel in kartonnen dozen en verpakkingsmateriaal levert en produceert CiRoPack niet alleen de bekende kartonnen dozen in vele maten, maar ook maatwerk oplossingen in karton verpakkingen. Of het nu gaat om kleine of grote aantallen, CiRoPack biedt voor iedere toepassing een verpakking op maat.

Door de flexibiliteit van de eigen productie is CiRoPack in staat om efficiënt en daardoor voordeliger te produceren. Maar dat beperkt zich niet tot kartonnen dozen en displaymateriaal. Soms komen er vragen voorbij met een heel bijzondere insteek…

Zo ontvingen wij onlangs de vraag over de leesbaarheid van een TomTom navigatie, die in een cabriolet slecht leesbaar wordt wanneer het dak geopend is. Omdat het licht van bovenaf – door het ontbreken van het dak – direct op het scherm van de TomTom valt is het voor de bestuurder soms niet meer leesbaar. En TomTom biedt daar geen oplossing voor.

Maar CiRoPack staat bekend om de oplossingen die het klanten biedt op gebied van karton, dus ook voor dit probleem hebben we een prachtige karton-oplossing ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat is een kartonnen overkapping die de leesbaarheid van de TomTom verbetert wanneer het licht direct op het scherm valt.

U ziet, hoe groot of klein uw vraag ook is, CiRoPack vindt ook voor u de karton op maat oplossing!

2 thoughts on “Karton op maat

 1. Model aircraft company schreef:

  Hallo ,
  Ik heb een grote sterke doos nodig , oor transport naar zuid Amerika.
  Afmeting : L x B x H van 150 x 60 x 50 cm , dubbel of 3 dubbel golf karton.
  Mag ook 2 dozen zijn van 80 x 60 x 50 cm Dan koppel ik ze..

 2. Matthijs Quartel schreef:

  Graag prijs en levertijd avances deze grote of 2 kleinere dozen.
  Waar kan ik ze afhalen of kan u ze ook opsturen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.