Toont alle 7 resultaten

Kartonnen enveloppen worden tegenwoordig heel veel gebruikt om kleine producten mee te verzenden. Door de afmetingen zijn ze altijd als brievenbus pakket te verzenden. CiRoPack gebruikt altijd hoge kwaliteit karton voor het produceren van onze enveloppen. Dit zorgt ervoor dat de enveloppen optimaal beschermen tijdens het transport. CiRoPack BV levert kartonnen enveloppen in verschillende formaten. Zo leveren wij ze op A4-formaat en nog vele andere formaten. Daarnaast produceren wij kartonnen enveloppen met variabele vulhoogte.

Productvoordelen

Onze enveloppen zijn voorzien van een aantal gemakken. Zo hebben ze een sluitstrip. Daardoor zijn de enveloppen na verzending makkelijk en eenvoudig te openen. Op zoek naar de beste kwaliteit enveloppen? Daarnaast zijn alle enveloppen voorzien van hoekbescherming. Hierdoor zal de inhoud goed beschermd worden tijdens vallen of stoten. Op zoek naar de beste kwaliteit enveloppen? CiRoPack BV levert kartonnen enveloppen van de hoogste kwaliteit. Onze producten zijn permanent scherp geprijsd. Mocht u vragen hebben of een op maat gemaakte offerte aan willen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Duurzaam

Alle kartonnen verpakkingen die wij leveren zijn duurzaam. Zo zijn alle producten geproduceerd van gerecycled materiaal. Daardoor is de belasting voor het milieu minimaal. Dat is al 120 jaar gebruikelijk in de golfkarton-industrie. Alle restproducten die bij de productie van onze kartonnen verpakkingen komen kijken worden bij eveneens herbruikt. In Nederland wordt vandaag de dag al meer dan 90 % van al het oud-papier en karton ingezameld en opnieuw verwerkt! Mocht de klant een FSC-certificaat overlegd willen zien, dan kunnen wij die uiteraard leveren. Op deze manier beschermt u niet alleen uw producten, maar ook het milieu!