Kartonnen Envelop 210 x 148 mm

 0,55 ( 0,67 incl. BTW)

Beschrijving

Bent u op zoek naar een kartonnen envelop om uw producten in te verzenden? Dan bent u hier aan het juiste adres. Naast de productie en verkoop van kartonnen dozen, verkopen wij ook kartonnen enveloppen. Door het hoge kwaliteit karton dat CiRoPack gebruikt voor het producten van onze enveloppen, beschermt deze optimaal tijdens het transport. Deze Kartonnen Envelop 210 x 148 mm is bij uitstek geschikt om platte, kleine voorwerpen in te vervoeren. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, wij hebben voor elk probleem een passende oplossing. Wilt u uw producten op één van onze pallets verzenden, maar zoekt u nog een verpakking? Kijk dan bij onze palletdozen. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, wij hebben voor elk probleem een passende oplossing. Is uw product breekbaar of fragiel? Kijk dan bij onze opvulmaterialen voor een passende bescherming van het product in de verpakking.

Webwinkel

Onze enveloppen zijn voorzien van een aantal gemakken. Zo hebben ze een geïntegreerde sluitstrip. Daardoor zijn de enveloppen na verzending makkelijk en eenvoudig te openen. Op zoek naar de beste kwaliteit enveloppen? Daarnaast zijn alle enveloppen voorzien van hoekbescherming. Hierdoor zal de inhoud goed beschermd worden tijdens vallen of stoten. Scherp geprijsde kartonnen dozen voor verpakken en verzenden. Van enkele stuks tot grote aantallen! CiRoPack BV levert dozen en opvulmateriaal van de hoogste kwaliteit. Mocht u vragen hebben of een op maat gemaakte offerte aan willen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Productinformatie

Formaat inwendig (L x B): 210 x 148 mm.

Kwaliteit: Lichtgewicht golfkarton met handige zelfklevende sluitlip en eenvoudig te openen door brede geperforeerde scheurstrip.

Inhoud: 100 stuks per doos.

Extra informatie

Gewicht 0.0005 kg
Afmetingen 210 × 148 × 5 mm