Opvulmateriaal Flo-Pak Standaard

 30,95 ( 37,45 incl. BTW)

Staffelkorting
1-5  30,95
6-10  29,07
11+  27,02

Beschrijving

Zijn uw goederen onregelmatig gevormd? Of vult uw product niet de hele kartonnen doos? CiRoPack levert de beste kwaliteit opvulmaterialen. Een van onze bekendste opvulmaterialen is Flo-pak. Flo-Pak Standaard zijn stukjes polystyreen waarmee u heel gemakkelijk elke vorm opvult. Daarnaast grijpen de chips dankzij de 8-vorm in elkaar. Dit zorgt voor een uitstekend buffereffect. Deze Flo-pak standaard verpakkingschips zijn 100% recyclebaar. Ook is Flo-pak opvulmateriaal antistatisch en CFK vrij. Dat maakt de belasting voor het milieu minimaal. Dat is nog eens duurzaam.

Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, wij hebben voor elk probleem een passende oplossing. Wilt u uw producten op één van onze pallets verzenden, maar zoekt u nog een verpakking? Kijk dan bij onze palletdozen. Is uw product breekbaar of fragiel? Kijk dan bij onze opvulmaterialen voor overige passende bescherming van het product in de verpakking. Voor tape kunt u ook in onze webshop kijken. Wij leveren namelijk een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen.

Webwinkel

Ook hebben wij scherp geprijsde kartonnen dozen voor verpakken en verzenden. Van enkele stuks tot grote aantallen! CiRoPack BV levert dozen en opvulmateriaal van de hoogste kwaliteit. Tevens zijn onze producten altijd scherp geprijsd. Heeft u vragen of wilt u een op maat gemaakt offerte? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Naast een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen zijn wij ook gespecialiseerd in alle soorten Point of Sale materiaal.

Productinformatie

Verpakking opvuller in 500 liter zak.

Gemaakt van polystyreen materiaal.

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Afmetingen 1500 x 750 x 500 mm