Toont alle 2 resultaten

Filteren

Alle producten

productverpakking-50-40-375
Sluiten

Productverpakking 50 x 30 x 375 mm

 0,43 ( 0,52 incl. BTW)
Sluiten

Productverpakking 75 x 75 x 130 mm

 1,43 ( 1,73 incl. BTW)

Wilt u graag uw producten verzenden? Wij leveren alle soorten en maten kartonnen dozen en verpakkingen, waar u uw producten veilig in kunt verzenden. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, wij hebben voor elk probleem een passende oplossing. Scherp geprijsde kartonnen dozen voor verpakken en verzenden. Van enkele stuks tot grote aantallen. CiRoPack BV levert dozen van de hoogste kwaliteit. Mocht u vragen hebben of een op maat gemaakte offerte aan willen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Is uw product breekbaar of fragiel? Kijk dan bij onze opvulmaterialen voor een passende bescherming van het product in de doos.

Totaalleverancier

Onze kartonnen verpakkingen zijn bij uitstek gemaakt van het beste kwaliteit karton. Tevens heeft u bij ons de keuze uit verschillende diktes karton, waardoor uw zware producten ook goed verpakt en beschermd worden. Verder produceren wij alle soorten verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor noppenfolie, schuimfolie, golfkarton op rol, rekwikkelfolie, enkelzijdige tape en nog veel meer.

Duurzaam

Alle kartonnen verpakkingen die wij leveren zijn duurzaam. Zo zijn alle producten geproduceerd van gerecycled materiaal, zodat de belasting voor het milieu minimaal is. Dat is al 120 jaar gebruikelijk in de golfkarton-industrie. Alle restproducten die bij de productie van onze kartonnen verpakkingen komen kijken worden bij eveneens gerecycled. In Nederland wordt vandaag de dag al meer dan 90 % van al het oud-papier en karton ingezameld en opnieuw verwerkt! Mocht de klant desgewenst een FSC-certificaat overlegd willen zien, dan kunnen wij die uiteraard leveren. Op deze manier beschermt u niet alleen uw producten, maar ook het milieu!

Golfkarton

Golfkarton bestaat ten minste uit 2 lagen: 1 laag van vlak papier, de dekbaan, met een s-vormig gegolfde laag papier er op, dat op het contactpunt met lijm aan de onderliggende laag papier is gelijmd. Deze zogenoemde enkelzijdige golf wordt vaak gebruikt als inleg ter bescherming van ingepakte producten zoals bonbons of beschuit. Vanaf 3 lagen wordt golfkarton meestal gebruikt voor vervaardiging van verpakkingen. Golfkarton is haaks op de richting van de golf zeer stijf, maar knikt in de andere richting zeer gemakkelijk. De stevigheid van het karton is ook afhankelijk van de kwaliteit van het papier dat gebruikt wordt bij de fabricage. Bij CiRoPack kunnen we naar wens van de klant elke kwaliteit papier leveren die gewenst is.